Sök

Ångerrätt & Returer

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss på info@vitarummethudospa.se.

Du har öppet köp i 30 dagar från det datum varorna skickas från oss. Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka dina varor. Om du skulle vilja returnera eller reklamera en vara så gör du det enkelt med hjälp av returfraktsedeln som följer med i ditt paket. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning. 

Vid godkänd reklamation så återbetalar vi summan för din beställning inom 9 dagar.

Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Om du är osäker på vad som gäller kring ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverket.se eller ladda ner en standardmall för ångerblankett här.

Garanti

Vita Rummet Hud o Spa är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Vi lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning.

Allerisk reaktion

Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan  användning/beställning på info@vitarummethudospa.se så hjälper vi dig.

Varukorg
få 10% rabatt

Var först med alla event och allt nytt som kommer in i butiken. Skriv upp dig på e-postlistan och få 10% på ditt nästa köp i webbshoppen. (Gäller ej på presentkort)