Sök

Köpvillkor

BRA ATT VETA NÄR DU HANDLAR HOS VITA RUMMET HUD O SPA.

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Din order hanteras inom 24 h. 

PRISPOLICY

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Vita Rummet Hud o Spa rätten att ändra detta i efterhand, då har du din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning hos oss.

KLARNAS BETALNINGSMETODER

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

RETURER & REKLAMATION

Du har öppet köp i 30 dagar från det datum varorna skickas från oss. Om du skulle vilja returnera eller reklamera en vara så gör du det enkelt med hjälp av returfraktsedeln som följer med i ditt paket.  Vid retur måste produkten vara oanvänd, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkten är förstörd eller använd gäller inte återbetalning. 

ALLERGIER

Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan  användning/beställning på info@vitarummethudospa.se så hjälper vi dig.

Varukorg
få 10% rabatt

Var först med alla event och allt nytt som kommer in i butiken. Skriv upp dig på e-postlistan och få 10% på ditt nästa köp i webbshoppen. (Gäller ej på presentkort)